Kom i gang første gang

  

Du har mottatt din GPS enhet. 

Vi ønsker deg velkommen som bruker av SmartGPS og Sporingsplattformen SmartTracker!

Påloggingsadressen til sporingsplattformen er: www.smarttracker.no

Vi benytter din e-post adresse som brukernavn, du har fått tilsendt en liste over registrerte brukernavn på e-post sammen med din ordrebekreftelse. Ønsker du og registrere flere brukere i din påloggingskonto kan du gjøre det her: Registrer flere brukere!

Som standard tildeles passordet 1234 til alle nye brukere, du blir bedt om å endre dette selv ved første pålogging. Det er viktig å merke seg at samme brukernavn og passord benyttes på web og tilhørende SmartMobil App. Det midlertidige passordet må endres på web før du eventuellt logger inn på din smartmobil.

Manualer til sporingsplattformen finner du her...

VIKTIG!

Det anbefales og bruke nettleseren Google Chrome, applikasjonen fungerer også godt i Mozilla Firefox og Apple Safari. 

Internet Explorer mangler støtte for en del avanserte funksjoner i Sporingsplattformen og vil gi en dårlig opplevelse av spesielt kartverk. Plattformen driftes i sikre miljøer (https) mens kartverk hentes eksternt  på offentlige sider (http), dette takler IE dårlig og kartene vil ikke vises korrekt.

Hos kommuner og en del bedrifter sliter vi med at nettleseren Internet Explorer er standard på alle maskiner og diverse interne regelverk setter en stopper for installasjon av Google Chrome.

Det finnes en løsning på problemet i form av og installere en virtuell versjon av Google Chrome på en minnepenn og kjøre denne uten å måtte installere programmet fysisk. Vi kan levere minnepenner med Google Chrome ferdig installert klare til bruk. Dette kan også enkelt utføres av f.eks en IT administrator i din kommune eller bedrift,  last ned den virtuelle versjonen av Google Chrome.

 ApperAppen  kan lastes ned på Google Play.

Du bruker samme brukernavn og passord som i web applikasjonen, husk å logge på web første gang og endre passord før du eventuelt prøver Appen.

*Android v4.0 og nyere!

------------------------------------------------------


Appen" kan lastes ned på App Store.

Du bruker samme brukernavn og passord som i web applikasjonen, husk å logge på web første gang og endre passord før du eventuelt prøver Appen.

iOS 8.1 eller nyere

Manual

*Benytter du en eldre versjon av Android/ IOS vil ikke appen fungere tilfredstillende. Det er ikke mulig å levere tilfredstillende funksjoner i eldre versjoner. Dette er brukers eget ansvar. Alternativet er å benytte denne lenken i telefonens webleser: https://www.smarttracker.no/app

Du mister muligheten til push meldinger men ellers fungerer resten som normalt.

------------------------------------------------------

 Nettlesere

------------------------------------------------------