Din komplette GPS leverandør

Elkotek Sikkerhet AS har i en årrekke arbeidet med GPS produkter rettet mot alenearbeid og personsikkerhet. Vi er mest kjent som leverandør av det profesjonelle My-Bodyguard konseptet som nå videreføres i 3. generasjon med enheten My-RugGear. I tett samarbeid med utviklerselskapet Tellu AS har den unike sporingsplattformen SmartTracker blitt en viktig del av våre leveranser. Sporingsplattformen er vår styrke, den er meget fleksibel og skreddersys brukernes ønsker.
Vi samler alle dine enheter uansett funksjonalitet i en applikasjon. Du får full oversikt i den webbaserte plattformen og en tilhørende Android App for mobilt alarmmottak. Av erfaring har alle brukere forskjellige behov og markedet oversvømmes av forskjellige GPS enheter. Det er vanskelig å forholde seg til og ender ofte opp i misnøye. Derfor har vi brukt lang tid på å finne de riktige produktene for å dekke alle behov. En GPS enhet er ikke et rett ut av "boksen" produkt, kompliserte konfigurasjoner og valg av riktig enhet er ofte et stort problem. Dette løser vi med veiledning i forkant, hjelp med å velge riktig enhet og programmering før levering til sluttbruker. Er du ikke helt fornøyd yter vi god support i etterkant og kan løse det meste ved hjelp av fjernstyring for opplæring samt programmering av dine sensorenheter "over lufta".
Sporingsplattformen SmartTracker er fleksibel og brukes i dag av privatpersoner, sykehjem, bedrifter og profesjonelle alarmmottak. Den er godt tilrettelagt for bruk i store alarmmottak med mange enheter, alarmer og prosedyrer for oppfølging kan filtreres ved å dele opp i person/objekt, typer, grupper og sensorer. Videreformidling av alarmer er også mulig, kombinasjoner av egen overvåking og tilknytning til alarmmottak er også en mulighet. Rettighetstyring innenfor samme brukerkonto kan enkelt administreres slik at f.eks alarmmottak ser alt mens undergrupper/brukere ser kun det som er relevant. 
Mulighetene er mange og systemet er gjennomtenkt for å opprettholde størst mulig sikkerhetsnivå. Spesiellt segmentet personsikkerhet krever god oppfølging og et aksjonsapparat som fungerer, uten dette er bruk av GPS teknologi falsk trygghet uansett hvor "fantastisk" teknologien er. Vi samarbeider med deg og tilpasser sporingsplattformen til din bruk uansett omfang. Plattformen er web basert og driftes i sikre miljøer med garantert 24/7 oppetid. Tilhørende app´er for mobilt alarmmotak kan benyttes i tillegg, dette muliggjør en enklere hverdag for de som jobber ute i felten for gjenfinning/redning av personer og utstyr.